Poze Copiator color Sharp MX-2640N

     
Pin It


Copiator color Sharp MX-2640N

SKU: MX2640N

 

  • Imprimare, copiere, scanare, fax, fişier
  • Pagini pe minut: 26 alb / negru 26 color
  • Capacitate hârtie: standard 600, max. 6.600 pagini
  • Pregătit pentru Cloud ca standard - integrare perfectă cu aplicaţiile de tip Cloud
  • Panou de control LCD mare, de 10,1", cu ecran multi-tactil pentru uşurinţă de utilizare
  • Adaptorul LAN wireless standard permite conectarea la reţele wireless
  • Soluţii de securitate de top în industrie, pentru protecţie optimă a datelor / documentelor
  • Design ecologic avansat, cu funcţii Eco standard avansate

 

Noua MX-2640N este o multifuncţională avansată, de tip platformă multiplă, pentru medii IT solicitante. Cu tehnologia Sharp OSA ca standard, aceasta se integrează perfect cu aplicaţiile Cloud şi se conectează la fiecare mediu de reţea major. Puteţi adăuga acces complet la internet, pentru navigare şi imprimarea conţinutului web. Adaptorul LAN wireless standard permite conectarea la reţele wireless. Există, de asemenea, şi o funcţie de control de la distanţă care permite personalului de asistenţă să efectueze configurări, depanări şi instruiri ad-hoc prin reţea. Cu alte cuvinte, beneficiaţi de putere, versatilitate şi accesibilitate, tot ce are nevoie fiecare birou modern.

Multifuncţionala MX-2640N cu capacitate de 26 ppm, produce documente color la calitate superioară, la viteză maximă şi se livrează cu funcţii de imprimare, copiere şi scanare faţă-verso, precum şi cu funcţii de securitate puternice, ca opţiuni standard. Ecranul LCD multi-tactil color, de 10,1", tastatura retractabilă integrată şi panoul LCD cu înclinare au fost create cu gândul la uşurinţa de utilizare. Puteţi, de asemenea, adăuga o gamă largă de opţiuni care cresc productivitatea în cadrul biroului; alegeţi un dispozitiv de finisare intern, ergonomic, cu opţiune de sortare electronică şi stivuire a documentelor imprimate sau un dispozitiv de legare cu spirală, pentru documente cu aspect profesional. Adăugaţi funcţia de fax, securitate suplimentară, o capacitate suplimentară de hârtie, de până la 6.600 coli, cu un sertar tandem de mare capacitate, şi aplicaţii terţe pentru automatizarea activităţilor de birou manuale.

Imprimanta certificată Energy Star MX-2640N utilizează cea mai nouă tehnologie de economisire a energiei. Un timp de încălzire scurt, un scaner LED eficient, funcţii de autoreglare şi oprire automată presetată, precum şi o funcţie de recomandare Eco şi modul Eco Scan, toate au rolul de a vă ajuta să economisiţi bani şi de a vă susţine în atingerea obiectivelor dvs. de mediu.

 


CopiatoareSHARP.ro se straduieste permanent sa pastreze acuratetea informatiilor din aceasta prezentare. Rareori se pot intampla mici greselii: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetul standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. CopiatoareSHARP.ro este dealer si service autorizat al echipamentelor marca Sharp si acesta este magazinul nostru de prezentare online. Pretul este exprimat in euro si include TVA.


Echipa CopiatoareSHARP.ro va multumeste pentru interesul manifestat fata de solutiile SHARP si asteptam cu interes intrebariile dumneavoastra. Copiaza, Printeaza si Scaneaza cu multifunctionalele Sharp ce folosesc consumabile originale.

 


Detalii produs


Categorie: Multifunctionale color A3

Greutate produs: 85 kg.

Producator: Sharp

Cod produs - SKU: MX2640NProduse similare


991 € (fara TVA)
1.179,29 € (TVA inclus)
1.132 € (fara TVA)
1.347,08 € (TVA inclus)