Poze Sharp MX-3111U, digital A3

     
Pin It


Sharp MX-3111U, digital A3

SKU: MX3111U

31 CPM, A3/A3, 7 inch colour LCD, 1 x 500 + MB(100), Duplex, RSPF, SAPL-c printer, Network scanner, SRU (Opt. Fax / PCL/ PS / Finisher/ Sharp OSA)


MX-3111U este o alegere excelentă pentru orice birou mic sau grup de lucru. Este versatile, este compact și aduce calitatea �naltă A3- color accesibil fiecărei afaceri.Viteză de printare și copier -31 de pagini pe minut, chiar și color, plus, primiți automat un scanner color față-verso, printare �n rețea, caracteristicile de securitate robust, accesul de control de la distant și puternicele softuri. Adițional, există o serie �ntreagă de opțiuni și updatari pe care le puteți specifica, incluz�nd fax, extra securitate, un finisor care salvează spațiu și Sharp OSA pentru a configure MFP exact cum este potrivit pentru afacerea dumneavoastră. De asemenea este cel mai puternic echipament A3 color MFP din clasa sa, dar și unul dintre cele mai mici echipamente. Fiecare concept a fost implementat pentru a ușura folosință dar și de asemenea pentru a salva energie. Are un ecran tactil color LCD de 7 inch cu previzualizare și un avantajos stilou, de exemplu face �n fiecare zi operații simple și intuitive. Am adăugat chiar și m�nerele "prindere-usoara” pentru sertarele de h�rtie. MX-3111U este "Energie stea” certificat și este conceput pentru a sprijini oviectivele dumneavoastră de a proteja mediul. Un timp rapid de �ncălzire, un scanner LED efficient, și capacitatea de auto �nchidere, toate acestea fiind resultatului unui produs MFP A3 color versatile, cu un consum de energie tipic, unul dintre cele mai mici din clasa sa. Print, Copiere, Scanare, Fax, File Pagini pe minut: 31 B/W 31 Color Capacitate h�rtie: 600 Max 5,600 pagini


CopiatoareSHARP.ro se straduieste permanent sa pastreze acuratetea informatiilor din aceasta prezentare. Rareori se pot intampla mici greselii: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetul standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. CopiatoareSHARP.ro este dealer si service autorizat al echipamentelor marca Sharp si acesta este magazinul nostru de prezentare online. Pretul este exprimat in euro si include TVA.


Echipa CopiatoareSHARP.ro va multumeste pentru interesul manifestat fata de solutiile SHARP si asteptam cu interes intrebariile dumneavoastra. Copiaza, Printeaza si Scaneaza cu multifunctionalele Sharp ce folosesc consumabile originale.

 


Detalii produs


Categorie: Produse care nu mai sunt disponibile

Greutate produs: 120 kg.

Producator: Sharp

Cod produs - SKU: MX3111UProduse similare