Poze Sharp MX-M182D, Imprimanta multifunctionala pentru birou MX-M182d

 • Poze Sharp MX-M182D, Imprimanta multifunctionala pentru birou MX-M182d
 • Poze Sharp MX-M182D, Imprimanta multifunctionala pentru birou MX-M182d
 • Poze Sharp MX-M182D, Imprimanta multifunctionala pentru birou MX-M182d
 • Poze Sharp MX-M182D, Imprimanta multifunctionala pentru birou MX-M182d
     
Pin It


Sharp MX-M182D, Imprimanta multifunctionala pentru birou MX-M182d

SKU: MXM182D

 • Printare, copiere, scanare, fax
 • Pagini/minut: 18 A/N
 • Capacitate pentru hârtie :  standard 350 coli, max. 1100 coli
 • Scanare color A3
 • Capac pentru document şi funcţia de Sortare Electronică
 • Un capac de documente opţional pentru productivitate crescută
 • Printare/Scanare în reţea (opţional)
 • Scanare către Memorie USB

 

Consumabil:

Cartus toner MX-235GT pentru Sharp AR-5618, AR-5620, AR-5623, MX-M182d, MX-M202d, MX-M232d


         Ţineţi pasul cu toate cerinţele de business pe care le aveţi cu un multifuncţional care are grijă de toate cerinţele dumneavoastră zilnice de la birou. Multifuncţionalul Sharp MX-M182D este echipat cu o arie extinsă de funcţii performante, realizând copiere, imprimare şi scanare de o calitate înaltă.

         Datorită modulului SPLC, viteza de printare a documentelor este aceeaşi, chiar dacă este vorba de tiraje mari. Copierea devine mai rapidă, iar funcţiile practice, precum Sortarea Electronică, pentru crearea de seturi de documente fără necesitarea implicării unui intercalator de pagini, va ridica nivelul productivităţii. Capacul pentru documente (SPF, RSPF-ul) implementează imprimarea şi copierea faţă/verso mult mai rapidă.

         Certificatul Energy Star şi modurile Pre-Încălzire şi Auto Stingere

dovedesc faptul că multifuncţionalul MX-M182D este echipat cu o tehnologie care are garantează o utilizare redusă a energiei, şi mai ales,  o grijă deosebită pentru mediul înconjurător.

         Totodată, opţiunile care sunt disponibile pentru printarea şi copierea în reţea împreună cu modulul de fax Super G3, permit multifuncţionalului MX-M182D să îşi crească productivitatea o dată cu cerinţele afacerii dumneavoastră.


CopiatoareSHARP.ro se straduieste permanent sa pastreze acuratetea informatiilor din aceasta prezentare. Rareori se pot intampla mici greselii: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetul standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. CopiatoareSHARP.ro este dealer si service autorizat al echipamentelor marca Sharp si acesta este magazinul nostru de prezentare online. Pretul este exprimat in euro si include TVA.


Echipa CopiatoareSHARP.ro va multumeste pentru interesul manifestat fata de solutiile SHARP si asteptam cu interes intrebariile dumneavoastra. Copiaza, Printeaza si Scaneaza cu multifunctionalele Sharp ce folosesc consumabile originale.

 


Detalii produs


Categorie: Multifunctionale alb/negru A3

Greutate produs: 36 kg.

Producator: Sharp

Cod produs - SKU: MXM182DProduse similare


991 € (fara TVA)
1.179,29 € (TVA inclus)
1.132 € (fara TVA)
1.347,08 € (TVA inclus)