Poze Sharp MX-M565N

 • Poze Sharp MX-M565N
 • Poze Sharp MX-M565N
 • Poze Sharp MX-M565N
 • Poze Sharp MX-M565N
 • Poze Sharp MX-M565N
 • Poze Sharp MX-M565N
 • Poze Sharp MX-M565N
 • Poze Sharp MX-M565N
     
Pin It


Sharp MX-M565N

SKU: MXM565N

Pret (fara TVA): 9.888 €

Pret (TVA inclus): 11.766,72 €

Disponibil cu precomanda

Pretul include TVA 19%, Pretul nu include cheltuielile de livrare

Pentru inchiriere, configuratie complexa si pret special utilizati formularul de contact.

 • Imprimare, copiere, scanare, fax, fişier
 • Pagini pe minut: 56 alb / negru
 • Capacitate hârtie: standard 600, max. 6.600 pagini
 • Imprimare şi scanare color în reţea, la rezoluţie de înaltă calitate, 1.200 x 1.200 dpi
 • Ecran LCD color tactil cu diagonală de 10,1" cu gesturi multi-tactile (ciupire şi depărtare) pentru un zoom uşor
 • Alimentator duplex dintr-o singură trecere cu 150 de coli, de mare viteză (DSPF) şi scanare rapidă la 85 ipm (pe o faţă) în alb/negru şi culori
 • Funcţiile de securitate din echiparea standard includ criptarea şi ştergerea datelor stocate în memoria internă
 • Navigare pe internet şi imprimare a paginilor web opţionale prin intermediul monitorului LCD al echipamentului multifuncţional
            Consumabil               Numar de pagini estimat
Toner MX560GT 40000
Cilindru MX560DR 300000
Developer MX560GV 600000

Prevăzut cu multe dintre caracteristicile de performanţă avansate care au adus succesul multifuncţionalelor color Sharp, noul MFP alb-negru pregătit pentru cloud Sharp MX-M565N este ideal pentru toate birourile suprasolicitate. O atingere a panoului de control LCD este suficientă pentru a obţine acces instantaneu la cloud sau la Cloud Portal Office. Acreditări ecologice de top care includ costuri de funcţionare reduse, o formulă de toner cu punct de topire mai scăzut, un toner eficient energetic cu timpi de încălzire mai reduşi - toate se combină într-un design ecologic. Combinând caracteristicile de scanare color rapidă în reţea cu caracteristici puternice de imprimare, copiere şi fax, Sharp MX-M565N dispune de toate funcţionalităţile şi de viteza necesară pentru a constitui esenţa operaţiilor dvs. de birou.

Cu Sharp OSA ca dotare standard, puteţi realiza o integrare perfectă cu aplicaţiile Cloud proiectate de partenerii Sharp din domeniul tehnologiei şi vă puteţi conecta la orice mediu de reţea major. Puteţi adăuga acces complet la internet pentru navigare şi imprimarea conţinutului web, iar adaptorul LAN wireless standard permite conectarea la reţele wireless.

Modelul Sharp MX-M565N cu viteză de imprimare de 36 ppm permite copierea şi imprimarea A3-wide în reţea, oferă scanare rapidă cu ajutorul alimentatorului duplex de trecere simplă, o calitate superbă a imaginii şi îndosariere versatilă a documentelor, toate susţinute cu ajutorul unui nivel de securitate de top din industrie. Puteţi spori şi mai mult productivitatea adăugând funcţionalitatea fax, securitate suplimentară, capacitate suplimentară pentru hârtie şi o gamă de opţiuni profesioniste de finisare.

Tastatura retractabilă opţională face ca introducerea datelor şi transmiterea de mesaje e-mail să fie rapidă şi simplă. Panoul LCD color, cu ecran tactil de 10,1" permite accesarea imediată şi intuitivă a celor mai avansate caracteristici. Administratorii IT vor aprecia interfaţa de acces la distanţă, care simplifică acordarea de asistenţă, permiţându-le să vizualizeze şi să acţioneze afişajul panoului frontal din reţea, iar gestionarea avansată a dispozitivelor de la Sharp facilitează controlul utilizării şi al costurilor.

Modelul Sharp MX-M565N certificat Energy Star utilizează cea mai nouă tehnologie de economisire a energiei de la Sharp. Toate caracteristicile sale - inclusiv consumabilele, gestionarea consumului energetic şi arhitectura internă - sunt proiectate pentru a reduce la minimum consumul de energie, micşorând costurile de funcţionare şi susţinând obiectivele dvs. de mediu.

Descarca fisa de specificatii 
Pagina Producatorului 

 


Detalii produs


Categorie: Multifunctionale alb/negru A3

Greutate produs: 70 kg.

Producator: Sharp

Cod produs - SKU: MXM565NProduse similare


991 € (fara TVA)
1.179,29 € (TVA inclus)
1.132 € (fara TVA)
1.347,08 € (TVA inclus)