Sharp Pachet Sharp BP-50C26

Pachetul Sharp MX-BP-50C26 include:
 

 1. BP-50C26 - Multifuncțional  Laser Color

 2. BP-DE12 - Tava 550 coli + Desk cu role

 3. BP-GT70BB - Toner Black 12.000 pagini

 4. BP-GT70CB - Toner Cyan 12.000 pagini

 5. BP-GT70MB - Toner Magenta 12.000 pagini

 6. BP-GT70YB - Toner Yellow 12.000 pagini


 

Viteză printare monocrom (PPM): 26

Viteză printare color (PPM): 26

Mod printare: Color

Duplex: Da

Conectivitate: Cablu rețea

Cod Produs: BP50C26 Ai nevoie de ajutor? 0726 783 790
 • Descriere
 • Review-uri (0)

BP-50C26 A3 MFP color este o soluție de imprimare sigură pentru mediul de lucru din viitor. Oferă conectivitate ușoară, securitate și durabilitate, oferind în același timp o funcționalitate superioară pentru a facilita lucrul hibrid.

www.copiatoaresharp.ro/domains2/copiatoaresharp.ro/files/files/pdf-ds-datasheet-bp50c26-en-gb-1564.pdf

Specificații

 
 • Imprimare, copiere, scanare, fax, fişier
 • Pagini pe minut: 26 alb-negru, 26 color
 • Capacitate hârtie: standard 650, max. 6.300 coli
 • Integrare perfectă și conectarea la aplicațiile de procese de afaceri bazate pe cloud.
 • Platforma hardware și soluțiile care susțin mediul de lucru hibrid.
 • Conectorul integrat Microsoft® Teams consolidează colaborarea, permițând accesul direct și securizat la imprimare sau scanare din canalul dvs. Microsoft® Teams.
 • Caracteristicile de protecție a sistemului și a datelor, inclusiv securitatea bazată pe BIOS și anti-malware (opțional) se asigură că datele confidențiale sunt menținute în siguranță.
 • Interacționați direct cu MFP-ul de pe dispozitivul mobil prin NFC, cod QR, WiFi (opțional), Bluetooth (necesită WiFi) și AirPrint (necesită MX-PK13-postscript).


Conectivitate fără efort

Conectorul integrat Microsoft® Teams consolidează echipa și colaborarea prin oferirea de acces direct și securizat pentru imprimare sau scanare din canalele Microsoft® Teams, toate de la MFP. Aplicația mobilă Synappx Go permite, de asemenea, imprimarea fără contact și la distanță, aliniind capacitățile de imprimare cu noile cerințe ale lucrului hibrid. Cu autentificarea unică, utilizatorii pot conecta fără probleme dispozitivele mobile prin WiFi, AirPrint, Bluetooth, NFC sau cod QR la fluxurile de lucru și la capacitățile de imprimare corporative - de oriunde lucrează.
 

Securitate fără efort

Conectorul integrat Microsoft® Teams consolidează echipa și colaborarea prin oferirea de acces direct și securizat pentru imprimare sau scanare din canalele Microsoft® Teams, toate de la MFP. Aplicația mobilă Synappx Go*1 permite, de asemenea, imprimarea fără contact și la distanță, aliniind capacitățile de imprimare cu noile cerințe ale lucrului hibrid. Cu autentificarea unică, utilizatorii pot conecta fără probleme dispozitivele mobile prin Bluetooth, cod QR sau WiFi și AirPrint opționale, la fluxurile de lucru și la capacitățile de imprimare corporative - de oriunde lucrează. *1 - Necesită cititor NFC suplimentar.
 

Operare fără efort

Lampile de comunicare oferă utilizatorilor o vedere de ansamblu a stării MFP-ului. Icoane intuitive de pe noul panou de operare color LCD basculabil de 10,1 inch fac ușor accesarea și toate funcțiile de îmbunătățire a productivității utilizând capacitățile de atingere de stil smartphone
 

Productivitate fără efort

BP-50C26 poate imprima și copia la viteze de până la 26 ppm atât color cât și alb-negru și puteți înlocui tonerul și hârtia fără a întrerupe procesul de imprimare sau copiere, astfel încât productivitatea dvs. nu va fi afectată.

Sistemul încorporat de alimentare a documentelor cu trecere unică inversă poate scana documente cu două fețe la viteze de până la 80 ipm în loturi de până la 100 de foi pentru finalizarea sarcinilor mari cu ușurință și eficiență. BP-50C26 folosește, de asemenea, inteligența artificială (AI) pentru a determina rezoluția optimă, gradarea și ratele de compresie pentru toate sarcinile de scanare.

Funcția standard de eliberare a imprimării permite utilizatorilor să elibereze în siguranță sarcinile de imprimare de la cel mai convenabil MFP de la până la 100 de dispozitive conectate în rețea și o varietate de opțiuni extinse de finisare, inclusiv o unitate de pliere, îmbinare în șa, îmbinare manuală și îmbinare fără agrafe, aduc o mai mare versatilitate și flexibilitate în producția dvs.

Portalul de aplicații Sharp facilitează actualizările de firmware și aplicații la distanță, asigurând că MFP-ul este întotdeauna actualizat și compatibil.

 

Eficiență ecologică fără efort

Performanța ecologică superioară duce la o consumare mai mică de energie și la o valoare TEC redusă, asigurând că BP-50C26 este conformă cu regulamentele privind consumul de energie. O gamă cuprinzătoare de funcții eco, inclusiv eco-scanare, împreună cu un timp rapid de încălzire, ajută la economisirea banilor și sprijină obiectivele ecologice.

Principiile economiei circulare au fost aplicate producției BP-50C26 pentru a minimiza amprenta sa de carbon și pentru a maximiza reciclabilitatea tuturor componentelor prin eliminarea materialelor nocive din procesele operaționale și prin prelungirea duratei de viață a componentelor cheie pentru a reduce numărul de vizite de service.

 


 


 
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!