AR-5618N/AR-5620N

Sisteme multifuncționale pe care se poate baza întreaga dumneavoastră echipă

 

 

Performanță excepțională

AR-5623N, AR-5620N și AR-5618N vă pot ajuta toată echipa să își termine sarcinile înainte de termenele zilnice de predare. Ideale pentru birourile aglomerate, ele sunt dotate în mod standard cu scanere color A3 și imprimare în rețea și pot imprima și copia la o înalta calitate cu viteze de 18 până la 23 de pagini pe minut (ppm).

 

Ele sunt concepute și pentru o productivitate maximă. Durata de încălzire este de doar 25 secunde și s-a inclus o rolă de separare care pastrează un flux de hârtie fără probleme pentru un maxim de siguranță și mai puține întreruperi.


Rapide și eficiente


Toate cele trei modele sunt concepute pentru a asigura o eficiență completă la birou.

Imprimarea față-verso și copierea sunt standard, și o combinație de compresie a datelor SPCL și de tehnologie RIP Once Print Many menține imprimarea la viteze maxime pentru orice de la sarcini mici, simple la seturi multiple de documente cu multe pagini.

Există chiar și o tavă bypass de 100 de pagini pentru plicuri și medii speciale.

Copierea este de asemenea rapidă și eficientă. Vă puteți aștepta ca prima pagină să iasă în 7,2 secunde* (numai 5,9 secunde* cu AR-5623N) și puteți face până la 999 de copii la o singură scanare. În plus, am adăugat opțiunea e-Sort care vă face viața mai ușoară colaționând automat seturi multiple de documente. Toate acestea într-una din cele mai compacte imprimante  multi funcționale în rețea din clasa sa.

 

Valoare și alegere

Alegeși viteza de care aveți nevoie, apoi adaugați caracteristici cu o valoare suplimentară pentru a crea sistemul dumneavoastra ideal. Rezerva de hârtie se poate mari la 1100 de foi; puteți alege un Alimentator cu o singura trecere pentru întoarcere cu 40 de foi pentru loturi de scanare de documente față-verso și adăugați Sharpdesk – programul nostru adaptabil de management al documentelor cu previzualizarea imaginilor în miniatură pentru stocare, administrarea și utilizarea în rețea a scanerelor.

 

Eficient și economic

În mod normal, toate sistemele mutifuncșionalele de la Sharp îndeplinesc criteriile Energy Star, pentru a economisi energie și a reduce costurile de funcționare. Dar AR-5623N, AR-5620N și AR-5618N au ceva în plus cu Modul Pre-încălzire eficient din punctul de vedere al energiei, plus o setare de Economisire a Tonerului și cu Auto Power Shut Off (închidere automată) pentru un maxim de economie.

 

*Cel mai bun timp realizat pe baza foilor A4, alimentând de la primul sertar cu hârtie, folosind geam pentru documente, când mașina este gata. Poate varia în funcție de starea mașinii și de mediul de operare.

 

Punctele forte ale produsului

Imprimare și copiere față-verso               Rolă de separare                             Scanare complet color